VÅRE RÅDGIVERE

Erik Gausel
jonas.png

Jonas Carlsen

+47 907 29 553

jc@ymeconsulting.no

Jonas var med på å etablere YME Consulting i 2017. Han er utdannet siviløkonom / MSc fra Handelshøyskolen BI, med utveksling til Università Bocconi i Milano.

Tidligere har Jonas jobbet syv år som konsulent og leder i DNB, blant annet som del av ledergruppen i DNB Consulting og som leder for markeds- og kundeinnsikt i storkundeområdet, samt to år som konsulent i Ernst & Young. Han har bred erfaring innen bl.a. prosjektledelse, digital forretningsutvikling og strategiarbeid.

Steinar til nettside.jpg

Steinar Lauritzen

+47 928 61 743

sl@ymeconsulting.no

Steinar var med på å etablere YME Consulting i 2017. Han er utdannet siviløkonom / MSc fra Handelshøyskolen BI, med utveksling til Instituto de Empresa i Madrid. I tillegg har han en Master i regnskap og revisjon og er statsautorisert revisor.
 

Tidligere har Steinar jobbet fem år som strategi- og ledelseskonsulent i Cardo Partners, de siste to årene som partner i selskapet, samt fire år med revisjon og transaksjonsrådgivning i Ernst & Young (EY). Han har bred erfaring fra bl.a. strategi- og forbedringsprosesser, prosjektledelse, og kommersiell- og finansiell due diligence for selskaper innen ulike bransjer.