VÅRE RÅDGIVERE

Erik Gausel

+47 907 79 533

eg@ymeconsulting.no

Erik var med på å etablere YME Consulting i 2017. Han er utdannet siviløkonom fra Norges Handelshøyskole, og har tatt videreutdanning ved IMD i Lausanne.

Tidligere har Erik jobbet 14 år i ulike lederstillinger i DNB, blant annet som leder for DNB Consulting og som konsernstrategiansvarlig. Videre har han vært partner i rådgivingsselskapet Stradec og konsulent i Accenture. Han har bred erfaring med strategiutvikling og -implementering, både som rådgiver i - og som leder for store endringsprosesser, med spesielt fokus på bank- og finanssektoren.

Jonas Carlsen

+47 907 29 553

jc@ymeconsulting.no

Jonas var med på å etablere YME Consulting i 2017. Han er utdannet siviløkonom / MSc fra Handelshøyskolen BI, med utveksling til Università Bocconi i Milano.

Tidligere har Jonas jobbet syv år som konsulent og leder i DNB, blant annet som del av ledergruppen i DNB Consulting og som leder for markeds- og kundeinnsikt i storkundeområdet, samt to år som konsulent i Ernst & Young. Han har bred erfaring innen bl.a. prosjektledelse, digital forretningsutvikling og strategiarbeid.

Steinar Lauritzen

+47 928 61 743

sl@ymeconsulting.no

Steinar var med på å etablere YME Consulting i 2017. Han er utdannet siviløkonom / MSc fra Handelshøyskolen BI, med utveksling til Instituto de Empresa i Madrid. I tillegg har han en Master i regnskap og revisjon og er statsautorisert revisor.
 

Tidligere har Steinar jobbet fem år som strategi- og ledelseskonsulent i Cardo Partners, de siste to årene som partner i selskapet, samt fire år med revisjon og transaksjonsrådgivning i Ernst & Young (EY). Han har bred erfaring fra bl.a. strategi- og forbedringsprosesser, prosjektledelse, og kommersiell- og finansiell due diligence for selskaper innen ulike bransjer.

© 2020 YME Consulting AS

Org. 919 500 085 MVA